"Jsem ta, která léčí vaše příběhy a vás samotné."

Jmenuji se Petra, jsem Jasnocitka, milovnice Tarotu, vypravěčka příběhů a léčitelka.

Moc děkuji, že jste tady!

Níže najdete můj osobní příběh a co mě vedlo k tomu, co dnes dělám…

Kdybyste mi před mnoha lety řekli, že budu vytvářet a nabízet produkty související s TAROTOVÝMI VÝKLADY a  MANIFESTACÍ  jako způsob, jak vést a podporovat ostatní, byla bych hodně překvapená! Už od dětství jsem se zajímala o věci mezi nebem a zemí a snažila jsem se přijít na „smysl života“,  ale vždy jsem měla pocit, že v mém chápání „reality“ chybí něco hlubšího.

Pokud jste velkým fanouškem Nevilla Goddarda jako já, pravděpodobně se divíte, jak vůbec mohu nabízet výklady karet, když moc dobře vím, že Neville byl proti jakémukoli druhu „věšteckých“ nástrojů (pozn.: sám N.G. se zajímal o astrologii než vytvořil své dílo o manifestaci). Každopádně v tomto s ním naprosto souhlasím!

A z toho důvodu jsem se rozhodla karty NEPOUŽÍVAT jako nástroj pro předpovědi budoucnosti, což může být pro někoho překvapivé. Místo toho jsem cítila velkou potřebu používat je jako psychospirituální nástroj, který nám pomůže spojit se s kolektivním nevědomím (a naší vlastní podvědomou myslí), abychom se dozvěděli více o sobě a svých vzorcích, abychom se duchovně vyvíjeli, získali novou perspektivu a naplnili náš nejvyšší potenciál pro tento život.

Nemyslím si, že se někdy dozvíme, zda karty odrážejí naši vlastní podvědomou mysl, nebo nám umožňují přístup do univerzálního pole vědomí, ale pokud mohou pomoci vést, posílit, vyjasnit a změnit něčí život k lepšímu...  je to opravdu tak důležité vědět?

Duchovní probuzení

Pokud jde o mou vlastní cestu duše, nebyla to přesně „procházka růžovou zahradou“, jak si mnozí z vás mohou myslet. A přesto, nebýt všech těch zkoušek a trápení, nebyla bych tím, kým jsem dnes. A na to dnes říkám: „Děkuji“.

Předpokládám, že to všechno začalo znásilněním, které jsem zažila v mých 17 letech a které mě zasáhlo do hloubi duše na mnoho dalších let. Až do mých 42 let jsem neměla jasnou představu, co přesně se při tomto aktu odehrálo (skutečný obraz této události byl totiž uschován v temnotě po dobu 25let), ale já díky tomuto zážitku životem procházela se spoustou strachu, úzkosti, hněvu, viny, zmatku, odpojená a se starostmi, a to mě opravdu omezovalo. Díky své úzkosti jsem byla nejistá, díky svému strachu jsem se cítila malá a díky odpojení jsem byla osamělá.

Až ve svých dvaceti osmi letech jsem objevila a ponořila se do světa spirituality a tehdy konečně začalo všechno pomalu dávat smysl! Tehdy jsem se začala zajímat o duchovno, metafyziku, manifestaci a energetické léčení, protože jsem prostě MUSELA znát pravý význam a důvody svého strastiplného života.

Netušila jsem, že to byl jen začátek mé cesty…

V tu dobu jsem se poprvé setkala s Reiki. Po několika léčivých terapiích jsem se chtěla více ponořit do této energie, a proto jsem v roce 2010 absolovala první stupeň Reiki. Ten zážitek ve mně zůstane do konce života. Prožila jsem tam spojení s celým vesmírem, nepopsatelný pocit blaženosti, štěstí a radosti. Prohlubovala jsem své spojení s touto léčivou energií díky léčení jak sebe, tak i mých známých a rodiny a během dalších dvou let jsem úspěšně dokončila jak stupeň druhý, tak i stupeň Mistrovský. Vědomí vlastních léčivých možností mi dodávalo více sebevědomí a podpory na mé cestě.

A přesto, až když jsem začala skutečně zpracovávat a zkoumat SAMA SEBE, zejména svá sebeomezující přesvědčení a negativní myšlenky, kterými jsem celé ty roky „krmila“ svou mysl, se věci KONEČNĚ začaly posouvat. 

To nevyhnutelně znamenalo převzít ZODPOVĚDNOST za své vnitřní nastavení oběti, což není nikdy zábavné si přiznat a projít si to. Ale bez přijetí této odpovědnosti by nebylo možné změnit jakoukoli část sebe a své reality.

Mezitím jsem navštívila mnoho seminářů, workshopů, terapií, regresí atd. Stále více a více jsem odlupovala slupky, které bylo třeba odloupnout. Také jsem začala více pracovat s tarotem a vykládacími kartami. Díky kartám jsem měla pocit, že jsem nikdy nebyla skutečně sama a že jsem měla k dispozici veškeré vedení a podporu, kterou jsem hledala, kdykoli jsem měla nějakou otázku.

Také studium technik NLP mi umožnilo zpracovat neuvěřitelně bolestné zkušenosti a pomohlo mi vytvořit si pro sebe konečně novou a lepší realitu. 

To všechno, čím jsem prošla mi rozšířilo můj pohled na život, zvýšilo to mou schopnost porozumění a sebeuvědomění a dovedlo mě to k hlubokému sebeobjevování, když jsem zoufale toužila najít odpovědi na to, kdo vlastně jsem.

Na starostech, které jsem mívala najednou nezáleželo tolik, protože jsem viděla věci z mnohem širší perspektivy. To mi umožnilo udělat drastické změny ve svém životě a dělat věci, na které bych nikdy předtím neměla odvahu a sílu. Mezi některé patří vysazení alkoholu a kouření, vylepšení jídelníčku, založení vlastního podnikání a začátek mé práce kartářky, léčitelky a intuitivní průvodkyně.

Jak je to dnes

Byla to těžká cesta a proměny nebyly snadné, ale s každou zkušeností jsem silnější a silnější. Mé probuzení není u konce. Učím se, rostu a vyvíjím se každý den. Jdu hlouběji a hlouběji do propojení se sama sebou, stejně jako hojím svá zranění a opouštím nezdravé vzorce. Je to celoživotní proces, ale tuto tajemnou duchovní cestu si opravdu užívám.

Mým hlavním posláním je povzbuzovat k pozitivní změně na individuální úrovni.

Dnes žiji s naprostou otevřeností, oceněním, důvěrou a přijetím a cítím se propojená se ŽIVOTEM jako celkem. Dnes, když mám sen, cíl nebo vizi, místo toho, abych se nechala zadržet strachem, pochybnostmi a společenským vlivem, jdu si za tím, protože vím, že neexistuje jiný způsob, jak žít, než následovat svou vnitřní pravdu. Také jsem se naučila milovat a přijmout svou jedinečnou osobnost se všemi svými výstřednostmi, podivnostmi a nekonvenčními způsoby myšlení a vlastně mě baví odlišovat se od davu.

Dnes je mým primárním cílem žít svůj život co nejvědoměji a nejautentičtěji. Jsem plná vášně pro život a pro učení se novým věcem a také pro to, abych učila ostatní to, co umím. Nemohu si pomoct, ale cítím to silné nutkání pomoci změnit životy lidí a svět k lepšímu.

propojme se na sítích

VÍCE O TÉTO STRÁNCE

Tento web jsem vytvořila, protože vás v první řadě chci inspirovat k životu, který si opravdu vyberete. Chci, aby tento web sloužil jako připomínka, že MÁTE VOLBU.

Chci odhalit nový způsob pohledu na život, abyste mohli cítit hlubší pocit spojení, vděčnosti a radosti.

Chci se s vámi také podělit o to, co jsem se doposud na své vlastní cestě naučila, ať už to byly techniky a nástroje nebo moudrost a znalosti, protože je toho tolik, co je možné vědět.

Tato webová stránka je v podstatě o pomoci umožnit vám žít život pravdivý podle vás samých, bez lítosti, bez omezení a bez toho, aby svět diktoval, jak byste měli žít svůj život.

Je také o tom, abyste pochopili, proč cítíte ošklivé pocity, jako je hněv, strach, úzkost, odpojení, osamělost, nehodnost a nedostatečnost, a pomoci vám léčit se na hlubší úrovni.

Pokud vás tedy zajímá:

  • jak nalézt sama sebe, najít odpovědi a žít svou pravdu
  • sebeláska a sebevědomí
  • jak čelit a léčit své vnitřní rány
  • jak žít více intuitivně a duchovně
  • osobní růst a transformace vašeho života
  • jak najít svou cestu
  • jak najít štěstí uvnitř sebe
  • jak se naučit nové pohledy a nové způsoby myšlení
  • jak se uvolnit a opustit svá omezení a negativní programování
  • jak se osvobodit z područí společnosti, negativního myšlení, ideálů, očekávání a životních tlaků

...potom vás zvu, abyste se připojili k ostatním láskyplným hledačům pravdy, kteří jsou připraveni změnit svůj život a být šťastnější, silnější a více naplnění!

Respektuji tvoje soukromí a budu ti posílat jen dobré vibrace!

videosérie

objev tajemství tarotu a staň se hrdinkou svého osudu

moje služby

Objednejte si jeden z tarotových výkladů

ebook

10 důležitých kroků, jak rozkvést a žít v radosti

Provázím vás na cestě duchovního probuzení a vytvářím prostor k ujasnění vašich záležitostí. Inspiruji vás, abyste žili věrně své duši a rozbili iluze, které vás udržují ve strachu a úzkosti. Pokud jste připraveni vyrazit na cestu, klikněte sem.

Kontaktujte mě

+420 775 369 985
info@petrakonopaskova.cz