ONLINE KONZULTACE 1-1

potřebujete si vyjasnit své záležitosti?

Výklad karet je skvělým způsobem, jak získat jasnou představu o tom, co se děje ve vašem životě a jakým směrem se můžete ubírat dál v budoucnosti.

Pro mnohé jsou nejvíce znepokojující chvíle, kdy jsme zmatení z toho, jak se cítíme, nebo si nejsme jisti, jaká rozhodnutí či volby bychom měli udělat, a v takových chvílích může skutečně pomoci získat vedení – ať už jde o konzultaci s tarotem, vykládacími kartami, s andělskými kartami nebo kartami orákula.

S mou pomocí získáte jistotu, že se vydáváte správným směrem, a budete moci udělat ta správná rozhodnutí pro váš život.

V jakých oblastech vám mohu pomoci?

  • Láska a vztahy
    Pomohu vám pochopit vaše vztahové vzorce, objevit překážky ve vašich vztazích a najít způsoby, jak je překonat. Můžete se ptát na to, jaký je stav vašich vztahů, jak můžete zlepšit své současné vztahy, a jak najít vztahy nové.
  • Kariéra a finance
    Nabídnu vám nápady a inspiraci pro další kroky v kariéře, pomohu vám najít nové příležitosti a porozumět vašim financím. Můžete se ptát na to, co udělat, abyste se posunuli dál a dosáhli svých cílů v oblasti práce a jak zlepšit vaše finanční zabezpečení.
  • Zdraví a pohoda
    Pomohu vám najít způsoby, jak zlepšit vaše zdraví a pohodu, jak porozumět příčinám stresu a najít způsoby, jak ho překonat. Můžete se ptát na to, jaký je stav vašeho duševního a emocionálního zdraví, jak můžete zlepšit svou náladu a pocit pohody.
  • Osobní rozvoj
    Nabídnu vám vedení a inspiraci pro osobní rozvoj, pomohu vám najít, jaké jsou vaše cíle a způsoby, jak jich dosáhnout. Můžete se ptát na to, jakým směrem byste se měli v životě vydat, jaké jsou vaše silné stránky a slabiny a co byste měli zlepšit, abyste dosáhli svých cílů.
  • Spirituální růst
    Pomohu vám najít vedení, inspiraci a porozumění, jak se propojit s vaším vnitřním já a najít tak cestu k vašemu štěstí a naplnění. Můžete se ptát na to, jaký je váš vztah k duchovnu, jak můžete zlepšit své spirituální zdraví a jak své spojení s vlastním vnitřním já využít v životě.

Interpretace symbolů, archetypů a barev na kartách mohou odhalit hlubší významy a souvislosti vašeho života, díky nimž získáte vhledy a řešení vašich osobních situací a výzev.

KDO JSEM

jmenuji se Petra Konopásková a jsem Jasnocitka. 

Jsem ta, která vás citlivě povede při překonávání překážek v životě.

Můj životní příběh a hledání vlastní rovnováhy mě před mnoha lety přivedli k tarotovým kartám, které mi otevřeli dveře do netušených možností vnímání a v sobě skrývající tajemství neobjevených příběhů. Mým posláním je odkrývat a léčit vaše příběhy a přinášet do vašich životů rovnováhu.

Navracím vás do vašeho středu, kde rovnováha sídlí.

"Když máte jasnou mysl, cítíte se uvolněnější

a životní rozhodnutí pak činíte snadněji."

Petra Konopásková

Jak probíhá osobní online konzultace?

  1. Nejprve si domluvíme přesný termín a čas konzultace. A na tomto základě vám přijdou přihlašovací údaje pro platformu, na které se konzultace bude konat.
  2. V uvedený čas se připojíme k online platformě. Jakmile jsme připojeni, může videokonference začít. Během ní můžete klást otázky, jde o vzájemný rozhovor.
  3. Jakmile je konzultace dokončena, rozloučíme se a ukončíme spojení. Po skončení i během výkladu vám poskytnu doporučení nebo vysvětlím, jak můžete informace z výkladu využít ve váš prospěch.
  4. Obdržíte kopii nahrávky konzultace do několika dní po schůzce, abyste se mohli k informacím vrátit.

Je důležité mít na paměti, že je potřeba si dohodnout vhodný termín.

Schůzku si naplánujte hned. Použijte plánovač schůzek níže.

Co potřebujete předem vědět?

Před tarotovým výkladem je dobré vědět několik věcí:

  1. Co je tarot: Tarot je nástroj, který může pomoci poskytnout vhled do situací a rozhodnutí, která jsou důležitá pro váš život. Tarot není kouzelný, neslibuje 100% přesnost a nenahrazuje osobní odpovědnost za vaše vlastní rozhodnutí.
  2. Jak funguje tarot: Tarot se skládá z karet, které mají symbolické obrázky a významy. Interpretuji tyto karty a přenáším významy na konkrétní situace, abych poskytla výklad.
  3. Jaká je role klienta: Klient by měl mít otevřenou mysl a být ochoten přijmout informace a rady, které mu budou sděleny. Důležité je klást otázky a být aktivně zapojen do výkladu, aby se zajistilo, že vaší situaci rozumím a vy rozumíte výkladu.
  4. Co očekávat: Očekávejte, že budu klást otázky, abych lépe pochopila vaši situaci, a že budu interpretovat karty tak, abych poskytla jasný výklad. Můžete očekávat, že vám poskytnu náhled na situaci a možnosti, jak se s ní vypořádat, ale rozhodnutí je na vás.
  5. Co nečekat: Nečekejte, že tarot vám poskytne jednoznačné odpovědi na vaše otázky nebo vám řekne, co dělat. Tarot vám poskytne vhled a možnosti, ale konečné rozhodnutí je na vás.

Reference

Díky výkladu od Petry jsem si ujasnila své další kroky. Potvrdila jsem si, že mé myšlenky a představy jsou správné. Dalo mi to větší jistotu a určitě bych doporučila tomu, kdo tápe a potřebuje povzbuzení.
Miroslava Fantová
Nevěděla jsem jakou změnu mám udělat, co přesně z pracovních nabídek je pro mě to ono. A díky výkladu mi všechno zaklaplo jako skládačka a já už vím, co mám dělat. Moc vám děkuji.
Ing. Pavlína Maděryčová
Výklady od paní Petry sleduji na Youtube již dlouho a díky osobnímu výkladu jsem si potvrdila a utvrdila jsem se v tom, jakou cestou se vydat. Tento výklad bych doporučila těm, kteří se rozhodují, co v životě udělat.
Martina Nepilová

výklady zdarma

Možná si nemůžete dovolit platit za pravidelné osobní výklady. Proto se snažím poskytnout vám snadný a pohodlný přístup k informacím. Doufám, že vám to přinese povzbuzení, důležité postřehy a naději do budoucna.